ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ

Форум студената ВИШСС Техникум Таурунум
Данас је 17 Јул 2019, 21:37

Сва времена су у UTC + 1 сат


ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ - Полиса приватности

Ова полиса подробно објашњава како “ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ” заједно са његовим припојеним компанијама (у даљем тексту “ми”, “нас”, “наш”, “ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ”, “http://forum.tehnikum.edu.rs”) и phpBB (у даљем тексту “оне”, “њих”, “њихов”, “phpBB програм”, “www.phpbb.com”, “phpBB Група”, “phpBB Тимови”) користе било какве податке прикупљене током било које ваше корисничке сесије (у даљем тексту “ваши подаци”).

Ваши подаци се сакупљају на два начина. Прво, прегледање “ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ” ће проузроковати да phpBB програм направи неколико колачића, који су мале текстуалне датотеке које се преузимају у фасциклу веб прегледача на вашем рачунару. Прва два колачића садрже само ознаку корисника (у даљем тексту “user-id”) и ознаку анонимне сесије (у даљем тексту “session-id”), која вам се аутоматски додељује од phpBB програма. Трећи колачић ће бити направљен када будете прегледали теме у “ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ” и користи да сачува податке о темама које сте прочитали, побољшавајући тако ваше коришћење.

Ми можемо такође да направимо колачиће ван phpBB програма док прегледате “ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ”, иако су они ван домашаја овог документа који је намењен само да покрије странице направљене од phpBB програма. Други начин на који сакупљамо ваше податке је оно што ви нама пошаљете. Ово може бити, и није ограничено на: писање као анонимни корисник (у даљем тексту “анонимне поруке”), регистровање на “ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ” (у даљем тексту “ваш налог”) и поруке које сте ви послали након регистрације и док сте пријављени (у даљем тексту “ваше поруке”).

Ваш налог ће као најмање садржати јединствену ознаку имена (у даљем тексту “ваше корисничко име”), личну лозинку која се користи за пријављивање на ваш налог (у даљем тексту “ваша лозинка”) и личну, исправну e-mail адресу (у даљем тексту “ваш e-mail”). Ваши подаци за ваш налог на “ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ” су заштићени законима о заштити-података прихваћеним у земљи која нас хостује. Било који подаци поред вашег корисничког имена, ваше лозинке, и ваше e-mail адресе тражени од “ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ” током поступка регистрације су или обавезни или по избору, у надлежности “ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ”. У свим случајевима, имате могућност да изаберете који ће подаци вашег налога бити јавно приказани. Осим тога, у вашем налогу, имате могућност избора улаз-а и излаз-а аутоматски изведених e-mails из phpBB програма.

Ваша лозинка је криптована (у једном-смеру) тако да је безбедна. Међутим, препоручљиво је да не користите исту лозинку на више различитих веб места. Ваша лозинка је намењена приступу вашем налогу на “ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ”, зато вас молимо да је пажљиво чувате и ни под каквим околностима нико у вези са “ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ”, phpBB или неком другом трећом страном, неће имати право да вам тражи лозинку. Заборавите ли лозинку за ваш налог, можете користити могућност “Заборавио сам моју лозинку” коју пружа phpBB програм. Овај поступак ће вам тражити да упишете корисничко име и e-mail, а онда ће phpBB програм извести нову лозинку за повратак вашег налога.


cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Техникум Таурунум – Висока инжењерска школа струковних студија