ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ

Форум студената ВИШСС Техникум Таурунум
Данас је 20 Авг 2019, 00:05

Сва времена су у UTC + 1 сат


Језик:
ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ - Регистрација

Приступањем на “ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ” (у даљем тексту “ми”, “нас”, “наш”, “ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ”, “http://forum.tehnikum.edu.rs”), прихватате услове наведене у даљем тексту. Ако се не слажете са свим условима онда вас молимо да не приступате и/или користите “ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ”. Ми можемо ове услове променити било када и у крајњем ћемо вас обавестити о томе, мада би било мудро да сами проверите званичност услова док настављате коришћење “ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ” након измена што значи да прихватате ове услове у измењеном и/или исправљеном облику.

Наши форуми су омогућени од phpBB (у даљем тексту “они”, “њих”, “њихов”, “phpBB програм”, “www.phpbb.com”, “phpBB Група”, “phpBB Тимови”) што је решење за форум издат под “General Public License” (у даљем тексту “GPL”) и може бити преузет са www.phpbb.com. phpBB програм само олакшава на мрежи основане разговоре, phpBB Група није одговорна за оно што се одобрава и/или не одобрава као дозвољен садржај и/или понашање. За више података о phpBB, молимо погледајте: http://www.phpbb.com/.

Слажете се да нећете слати никакав наопак, бестидан, прост, клеветнички, пун мржње, претећи, сексуално-усмерен или било какав други материјал који може да повреди било какве законе ваше земље, земље где се “ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ” хостује или Међународни Закон. Радећи тако може доћи до тога да будете тренутно и за стално стављени под забрану, са обавештењем вашем Интернет Сервис Провајдеру уколико буде тражено од нас. IP адресе свих порука су снимљене како би помогле у спровођењу ових услова. Слажете се да “ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ” има право да уклони, учита, помери или затвори било коју тему и било када то буде сматрано за сходно. Као корисник се слажете да било који податак који унесете буде сачуван у бази. Међутим ови подаци неће бити обелодањени трећој страни без ваше дозволе, нити ће “ТЕХНИКУМ ТАУРУНУМ” ни phpBB бити држани одговорним за било какав покушај хаковања који би могао довести до тога да ови подаци буду компромитовани.cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Техникум Таурунум – Висока инжењерска школа струковних студија