1. Da li da idem na konsultacije ili ne?-Наравно да треба да идеш на консултације, то ти може бити само велики плус!!!
2. Da li kod nje moze parcijalno da se polazu neki delovi?Ili odjedanput.-Колико сам ја упознат, писмени део испита, тј. задатке, дајеш одједном, нема ништа парцијално. Тек ако прођеш на усмени део испита, онда теорију можеш парцијално да радиш, мислим из три дела, провери.
3. Da li treba neki uslov da ispunim za ispit?-Постоје два самостална задатка које ти задаје професорка. Исти се бране на консултацијама. Можда то за тебе и не важи, због старог програма, опет - провери.
4. Izvinite ako smaram za ovo,ali bolje da pitam ovde nekog nego da smaram nju
-Наравно да не смараш, овде те припремамо за терен
5. Da li ima neka skripta?Zadaci(da li su aktuelni oni na kraju knjige kao kod Tankosica?)-Нема скрипта, има само школска свеска у којој се налазе задаци са вежби. На испиту долазе 4 задатка, два цела ( 100 % ) су за пролаз. Самом израдом и одбраном она два самостална задатка која су предиспитна обавеза, већ се стиче 30% знања материје. Танкосићева књига је добродошла, то је и професорка предложила, управо задаци на крају књиге. То се све лепо измиксује и може се набости пролаз. Задаци нису толико тешки, права борба долази на усменом делу испита и ту је професорка захтевна.